fredag 14 maj 2010

Lokalderby Kåremo Rockneby

På Kåremos hemmaplan spelades lokalderby mellan blåklädda Kåremo och grönklädda Rockneby på Kristihimmelfärdsdagens kväll. Det var hård kamp och mycket vilja. Regnet skrämde nog bort en hel del publik.

Det var lokalderbykamp som svängde fram och tillbaka. Här kommer Rockneby i ett av sina anfall, men det var hemmalaget Kåremo som tog ledningen efter att ha dribblat bort målvakten. Några minuter senare brände man en chans att utöka till 2–0 framför vidöppet mål.

Rockneby kunde i stället kvittera. Försvarare och målvakt sattes ur spel och sedan var det bara att rulla in 1–1.

Tidvis duggregn och en väldigt blöt plan. Nånstans mellan 50 och 100 personer i publiken. I andra halvlek fastställde hemmalaget slutresultatet till seger med 2–1.